Menu
atkins-og-SNC

Atkins og SNC-Lavalin slår seg sammen

Det canadiske ingeniørkonsernet SNC-Lavalin har kjøpt WS Atkins plc. For våre norske kunder betyr sammenslåingen tilgang på et enda bredere spekter av kompetanser, tjenester og løsninger.  

– Dette gir oss mulighet til å levere enda mer av det som er viktig for våre kunder. Vi blir ca. 100 ansatte i Norge, med en sterk og klar vekstambisjon. Sammen skal vi levere komplette tjenester og løsninger som dekker våre kunders behov og utfordringer, ikke minst innenfor vekstområder som digitale løsninger og engineering services, sier Pierre Bastviken, administrerende direktør i Atkins Norge.

Kompletterer hverandre

SNC-Lavalin Rail & Transit er verdensledende innenfor jernbaneteknologi. Selskapets 25 ansatte i Norge har bred kompetanse på anskaffelser, rådgivning, sikkerhet og teknikk, og har støttet kunder i gjennomføringen av store nasjonale jernbaneprosjekter i over ti år.

– Våre selskaper har mange likheter, og vi ser frem til sammenslåingen. Med Atkins styrke innen ledelse og styring av komplekse prosjekter vil vi komplettere hverandre veldig godt på mange jernbaneprosjekter. I tillegg jobber Atkins på andre spennende områder som helse og byutvikling. Her har SNC-Lavalin sterk internasjonal kompetanse som kan bidra med innovative løsninger, sier Karin Johansson, administrerende direktør for SNC-Lavalin i Norge.

Om SNC-Lavalin

SNC-Lavalin er et verdensledende ingeniørfirma innenfor infrastruktur, olje, gass og kraft, samt en stor aktør i eierskap, drift og forvaltning av infrastruktur (OPS).

Konsernet ble grunnlagt i 1911, er børsnotert på Toronto-børsen, har kontorer i over 50 land og jobber for tiden med prosjekter i rundt 100 land. Sammenslåingen betyr at konsernet vil ha ca. 60 000 ansatte på verdensbasis, ca. 1000 av dem her i Skandinavia.