OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SNC-Lavalin Atkins søker digital markeds- og kommunikasjonsrådgiver

SNC-Lavalin Atkins har i mer enn 30 år bistått våre oppdragsgivere med ledelse og styring av komplekse og samfunnskritiske prosjekter, og vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester. Vi brenner for bærekraftig utvikling og vekst i samfunnet, og vi er genuint opptatt av langsiktig samarbeid med våre kunder og partnere. Selskapet er en del av SNC-Lavalin som er et av de største konsulentselskapene i verden.

Nå søker vi en digital markeds- og kommunikasjonsrådgiver som ønsker å jobbe med kundesentriske tjenester og løsninger, har masse energi og har lyst til å jobbe med kundereisen for å finne de beste digitale løsningene for våre kunder. Du må være selvgående og initiativrik, siden du vil få stort ansvar for å videreutvikle konsepter og tjenester innenfor metodikk og prosess for brukeropplevelse. Du vil være en del av et større team som leverer morgendagens digitale løsninger og jobbe som et kreativt bindeledd mot kunden, med forståelse for realisering av den tekniske løsningen.

I tillegg til å jobbe i prosjekter for noen av de mest spennende kundene i Norge, vil du ivareta og løfte vår kommunikasjon mot markedet og bidra til at SNC-Lavalin Atkins er tilgjengelige og relevante i sosiale medier og andre kanaler hvor vi skal være synlige. Dette inkluderer også arbeid med digitale nyhetsbrev, nettsider og vårt intranett. Det er derfor en fordel om du har erfaring med kommunikasjonsarbeid på digitale flater og god forståelse for det digitale landskapet og digital markedsføring.

Arbeidsoppgaver

 

 

Ønskede kvalifikasjoner

 

 

Personlige kvalifikasjoner

 

Som konsulent må du være komfortabel med:

 

Egenskaper som er viktige for oss:

 

Vi tilbyr

 

Hvorfor jobbe i SNC-Lavalin Atkins? 

Vi legger vekt på å være en åpen og inkluderende arbeidsplass med et godt arbeidsmiljø hvor vi lærer av hverandre. Våre medarbeidere har en god balanse mellom jobb og fritid, samtidig som vi liker å stå på for å sikre våre leveranser. Vi er stolte av hverandre og de prosjektene vi jobber med. Felles turer og sosiale arrangementer er med på å skape trivsel og lagfølelse.

Har du lyst til å bli en del av laget vårt? Send oss en søknad, vedlagt CV på e-post til firmapost@atkinsglobal.com

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med Pierre H. Bastviken (mobil: 979 68 829) eller May Kristin Lysvik (mobil: 950 21 290).

Før du søker stillingen, vil vi be deg om å lese vår Personvernerklæring for ansatte. Den beskriver hvordan SNC-Lavalin Atkins som dataansvarlig behandler og beskytter personopplysninger innsamlet i forbindelse med din søknad.