Menu
atkins-ledige-stillinger

SNC-Lavalin Atkins søker flere prosjektledere til morgendagens IKT-, bygg-, infrastruktur- og digitaliseringsprosjekter

SNC-Lavalin Atkins har i mer enn 30 år bistått våre oppdragsgivere med ledelse og styring av komplekse og samfunnskritiske prosjekter, og vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester. Vi brenner for bærekraftig utvikling og vekst i samfunnet, og vi er genuint opptatt av langsiktig samarbeid med våre kunder og partnere. Selskapet er en del av SNC-Lavalin som er et av de største konsulentselskapene i verden.

 

Vi søker deg som:

 

Utdanning/ønskede kvalifikasjoner:

 

Hva kan vi tilby:

 

Hvorfor jobbe i SNC-Lavalin Atkins? 

Vi er aktive i utviklingen av faget prosjektledelse og deltar i forsknings- og utviklingsprogram sammen med våre kunder og akademia.

Vi har sterkt fokus på den digitale utviklingen, og vi oppfordrer våre medarbeidere til å være proaktive og ta i bruk nye verktøy og metoder for å effektivisere og sikre gjennomføringen av morgendagens prosjekter.

Vi legger vekt på å være en åpen og inkluderende arbeidsplass med et godt arbeidsmiljø hvor vi lærer av hverandre. Våre medarbeidere har en god balanse mellom jobb og fritid, samtidig som vi liker å stå på for å sikre våre leveranser. Vi er stolte av hverandre og de prosjektene vi jobber med. Felles turer og sosiale arrangementer er med på å skape trivsel og lagfølelse.

Har du lyst til å bli en del av laget vårt? Send oss en søknad, vedlagt CV på e-post til firmapost@atkinsglobal.com

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med Olav Aarrestad (mobil: 971 88 471), Stian Ilebrekke (mobil: 950 59 527) eller May Kristin Lysvik (mobil: 950 21 290).

Før du søker stillingen, vil vi be deg om å lese vår Personvernerklæring for ansatte. Den beskriver hvordan SNC-Lavalin Atkins som dataansvarlig behandler og beskytter personopplysninger innsamlet i forbindelse med din søknad.