Menu
atkins-etablerer-kontor-paa-kongsberg

Etablerer kontor på Kongsberg

SNC-Lavalin Atkins etablerer kontor på Kongsberg og skal ansette 25 systemutviklere.

Kongsberg-satsningen står sentralt i SNC-Lavalin Atkins sin oppbygging av Digital Solutions (DIG). Kontoret skal være operativt i løpet av kort tid, og målsettingen er å ansette mellom 20 og 25 systemutviklere.

DIG er et av Norges mest spennende, teknologibaserte start-ups. DIG setter oppdragsgiverne i posisjon til å realisere nye, smarte forretningsmodeller og –prosesser ved å levere digitale løsninger.

– Kongsberg har et svært spennende kompetansemiljø innenfor digitalisering og det er naturlig for oss å etablere et kontor her. Vi har store ambisjoner om å rekruttere de beste, og ser i første omgang etter 20 til 25 utviklere, sier leder for DIG, Ken Roar Riis.

DIG skal ansette alle typer utviklere, inklusiv front-end- og back-end-utviklere. Både personer som har noen års arbeidserfaring, og nyutdannede. 

SNC-Lavalin Atkins leverer ekspertise og løsninger til store, komplekse prosjekter i både offentlig og privat sektor. Selskapet bidrar som rådgivere når samfunnskritiske prosjekter skal planlegges, prosjekteres, kvalitetssikres og gjennomføres.

– Vi har i en årrekke bidratt til å forme samfunnet rundt oss og realisere store, fysiske signalprosjekter. Nå er vi i gang med å levere en helt ny type prosjekter for å forme fremtidens bærekraftige samfunn. Dette er virtuelle signalprosjekter – bygd i kode. Eksempler er velferdsteknologi, grønn byutvikling eller intelligente transportløsninger, sier Riis.

For mer informasjon om Kongsberg-satsningen, kontakt Ken Roar Riis, mobil 900 54 300.

Se også stillingsannonsen her.