Menu
2_karriere

Karriere

Atkins Norge har en unik kombinasjon av godt arbeidsmiljø, faglig ekspertise og interessante arbeidsoppgaver til det beste for samfunnet. Vi leverer ekspertise og løsninger i alle faser av komplekse prosjekter – og i hele verdikjeden til våre kunder. Vi er stadig på utkikk etter nye medarbeidere, så send oss gjerne en åpen søknad dersom du vil bli en av oss.

 

Atkins Norge er en del av det verdensomspennende ingeniør- og konsulentselskapet SNC-Lavalin. Selskapet er opptatt av å ivareta et godt arbeidsmiljø hvor medarbeiderne byr på seg selv – både faglig og sosialt. Våre medarbeidere har gode utviklingsmuligheter, både internasjonalt og lokalt. Vi er stolte av selskapet og det vi skaper for våre kunder.

Vi tør å ta ansvar og å strekke oss etter de mest komplekse prosjektene og programmene, men vi setter alltid kundens behov fremfor egen kortsiktig fortjeneste. Vi ser utover det enkelte oppdrag og kunde, og bidrar til at vår innsats er til det beste for samfunnets behov.

Selskapet består i dag av mer enn 100 dyktige medarbeidere. Våre tre forretningsområder i Norge har sterke synergier på tvers, med felles kultur og verdier, noe som gir en unik bredde i vårt tjenestetilbud.

Les tanker og refleksjoner om å være nyansatt i Atkins

Les mer om vårt fokus på ledelseskomponenten i prosjektledelse

Les om hvordan vi forvalter kunnskapen og kompetansen vår

Våre ledige stillinger er flyttet til selskapets globale karriere sider. Klikk gjerne på knappen nedenfor for å få en oversikt over ledig stillinger i det norske selskapet – kanskje du er en av våre nye medarbeidere?

Klikk her for å gå til våre globale karrieresider

Ledige stillinger

Senioringeniør rullende materiell

Seniorkonsulent Transport Avisory

Prosjektleder bygg

Prosjektledere IT og digitalisering