TEMA_06.2012_nyansatte-bredere1

Karriere

Atkins har en unik kombinasjon av godt arbeidsmiljø, faglig ekspertise og interessante arbeidsoppgaver til det beste for samfunnet. Vårt arbeidsfelt er konsulenttjenester innen ledelse og styring av prosjekter og programmer. Vi er stadig på utkikk etter nye medarbeidere, så send oss gjerne en åpen søknad dersom du vil bli en av oss.

 

Atkins Norge (tidligere Terramar, etablert i 1987) er en del av det verdensomspennende rådgivingsselskapet Atkins. Selskapet er opptatt av å ivareta et godt arbeidsmiljø hvor medarbeiderne byr på seg selv – både faglig og sosialt – noe vi mener at vi har lykkes meget godt med. Våre medarbeidere har gode utviklingsmuligheter, både internasjonalt og lokalt. Vi er stolte av selskapet og det vi skaper for våre kunder.

Vi tør å ta ansvar og å strekke oss etter de mest komplekse prosjektene og programmene, men vi setter alltid kundens behov fremfor egen kortsiktig fortjeneste. Vi ser utover det enkelte oppdrag og kunde, og bidrar til at vår innsats er til det beste for samfunnets behov.

Selskapet består i dag av mer enn 70 dyktige medarbeidere som lever vår ambisjon – å være Norges fremste selskap innen ledelse og styring av komplekse prosjekter og programmer.

En Atkins-medarbeider byr på seg selv, er utadvendt og inkluderende, har godt humør og glimt i øyet. Møt noen av dem her.

Lurer du på hvordan det er å jobbe i Atkins? I dette intervjuet kan du lese hva tre av våre medarbeidere sier om arbeidsmiljøet i Atkins.

Dersom du syns en karriere i Atkins virker spennende, håper vi du vil sende oss en åpen søknad til firmapost@atkinsglobal.com.