Menu
ledige-stillinger

Ledige Engineering-stillinger i SNC-Lavalin Atkins

SNC-Lavalin Atkins styrker sin satsing på Engineering Services og har tre ledige stillinger i Norge

SNC-Lavalin Atkins har i mer enn 30 år bistått våre oppdragsgivere med ledelse og styring av viktige og komplekse prosjekter. Vi brenner for bærekraftig utvikling og vekst i samfunnet, og vi er genuint opptatt av langsiktig samarbeid med våre kunder og partnere. Selskapet er en del av SNC-Lavalin Group som er verdens tredje største rådgivnings- og konsulentselskap.

Nå søker vi kandidater som vil være med i vårt engineering-team i Norge, for å lede og levere infrastrukturprosjekter som knytter steder sammen og forbedrer menneskers liv. I nært samarbeid med våre kunder vil du levere innovative løsninger som har betydning for virksomheters utvikling, forretning og omdømme. 

Kandidatene har ideelt sett bakgrunn fra jernbanesektoren og kan dokumentere vellykkede leveranser med et høyt teknisk nivå. Søkere med relevant erfaring fra andre områder er også velkomne. Under kan du lese mer om de ledige stillingene.

Har du lyst til å bli en del av laget vårt? Send oss en søknad, vedlagt CV på e-post til firmapost@atkinsglobal.com.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med Christer Faanes Johansen (mobil: +47 909 48 998) eller Dan Bishop (mobil: +44 7803 258 782)

Før du søker, vil vi be deg om å lese vår Personvernerklæring for ansatte. Den beskriver hvordan SNC-Lavalin Atkins som dataansvarlig behandler og beskytter personopplysninger innsamlet i forbindelse med din søknad.

Ledige stillinger:
Project Engineer
Senior Engineering Manager
Senior Project Manager

 

Project Engineer

 

Arbeidsoppgaver

 

Kvalifikasjoner

 

Ansvar 

 

Vi søker deg som

 

 

Senior Engineering Manager

 

Arbeidsoppgaver

 

Kvalifikasjoner

 

Ansvar 

 

Vi søker deg som

 

 

Senior Project Manager 

 

Arbeidsoppgaver

 

 

Kvalifikasjoner

 

Ansvar

 

Vi søker deg som