BILDE21-960x300

Nye medarbeidere til en av Norges beste arbeidsplasser

Den 9. mars ble Atkins kåret til en av Norges beste arbeidsplasser av ”Great Place to Work”.  Et miljø preget av høy kompetanse, profesjonalitet, interessante kunder og høy trivsel er også noen av grunnene til at to nye Atkinserne ønsket å jobbe i selskapet.

 

Med ti års prosjektledererfaring fra blant annet Ericsson har Frank Lund Iversen solid bakgrunn fra gjennomføring av store multinasjonale prosjekter innen telekom og IT. Sivilingeniøren begynte hos telekomgiganten etter endt utdanning i 1995, og har vært prosjektleder siden 1998. Siden 2008 han også vært innom EDB og If. Han har bred prosjektlederbakgrunn fra utviklingssiden, og erfaring med mange ulike teknologier og utviklingsmetodikker.

— I Ericsson ledet jeg blant annet prosjektet med å utvikle en komplett ny IP-telefoniløsning, der 200 mennesker i mange land deltok i arbeidet. Jeg var også prosjektleder for utviklingen av Ericssons nye plattform innen mobil transmisjon. Hos If har jeg vært involvert i Waypoint, nordens største prosjekt innen dotnetutvikling, forteller Iversen.

41-åringen, som bor på Hvalstad i Asker med kone og tre barn, ser frem til å bruke sine sterke sider i et bredt fagmiljø med fokus på profesjonell prosjektledelse:

— Det er noe jeg har savnet, så å begynne i Atkins var et enkelt valg for meg. Jeg har gode evner til å motivere og skape engasjement i prosjekter slik at vi leverer det vi skal. Det håper jeg å få god bruk for i min nye jobb.

Bred prosjekterfaring

Andremann er Lars Bruflat. 35-åringen har fem års økonomiutdanning fra USA, med markedsføring og ledelse fra California Lutheran University (1998) og siviløkonom fra Harvard University DCE i Cambridge, Massachusetts (2003).

Bruflat har kone og ett barn, og bor på Nordstrand. Siden 1998 har han jobbet som forretningsutvikler i MCI WorldCom (Verizon Business) i Oslo og Stockholm, strategisk konsernrådgiver både i Skanska Norge AS og morselskapet Skanska AB i Stockholm, som Manager i Strategi- og operasjonell effektivitetsavdelingen i Deloitte Consulting i Oslo, og nå sist som bedriftsrådgiver i COOP Norge SA.

— Der har jeg vært inne som konsulent. Jeg har jobbet som prosjektleder og analytiker på konsernnivå, og jobbet spesielt med lønnsomhets- og verdikjedeprosjekter for en stor og spennende organisasjon under utvikling. Jeg har god erfaring fra prosjekter og prosesser innenfor beslutningsstøtte, verdivurderinger, lønnsomhet og kontantstrøm. I tillegg har jeg jobbet med mange strategiprosjekter, sier Bruflat, som gleder seg til å utvikle seg videre og lære av kompetansen i Atkins:

— Jeg begynner i Atkins fordi de har en spennende prosjektledelsesprofil, tung kompetanse, erfaring og interessante kunder. I tillegg virker miljøet veldig hyggelig. Jeg ser frem til å lære av menneskene der, og forhåpentligvis kan vi tilføre hverandre litt kunnskap og positiv energi også.

En av Norges beste arbeidsplasser

HR-direktør May Lysvik er svært fornøyd med å ha de to nye på plass.

–Bruflat og Lund Iversen er to flotte nye tilskudd i Atkinsfamilien, sier hun og føler seg sikker på at de vil trives godt i selskapet: – En god kultur er viktig for å kunne levere gode tjenester. Og det har vi – nå også bekreftet fra objektivt hold. Vi er veldig stolte over 3. plassen i Great Place to Work sin kåring av Norges beste arbeidsplasser den 9. mars, avslutter hun.