Menu

Vi bygger et smartere, tryggere og mer bærekraftig samfunn

Med bred kompetanse og kapasitet i inn- og utland leverer SNC-Lavalin Atkins ekspertise og løsninger i alle faser av komplekse prosjekter – og i hele verdikjeden til våre kunder. Vi sikrer moderne, digitale og bærekraftige prosjekter i et livsløpsperspektiv.  

SNC-Lavalin Atkins bidrar som kunnskapsrike rådgivere når et samfunnskritisk prosjekt skal planlegges, prosjekteres, kvalitetssikres og gjennomføres. Vi tilbyr fremtidsrettede engineering-tjenester for transport- og infrastrukturprosjekter. Vi leverer digitale applikasjoner, gjør integrasjoner og bygger arkitektur med den beste teknologien som er tilgjengelig. Og vi bidrar med spesialkompetanse på prosjekt, teknikk og sikkerhet innenfor skinnegående transport.

Våre fire forretningsområder i Norge har sterke synergier på tvers, med felles kultur og verdier, noe som gir en unik bredde i vårt tjenestetilbud. Vi legger stor vekt på å være et spennende og hyggelig sted å jobbe, og på å videreutvikle kompetansen blant våre medarbeidere.

Den lokale tilstedeværelsen og kunnskapen supplerer vi med fremragende internasjonal kompetanse og beste praksis fra hele det globale SNC Lavalin-konsernet, et av verdens største ingeniør- og konsulentselskaper, med 50 000 ansatte og tilstedeværelse i over 50 land.

Sammen skaper vi økonomiske, sosiale og miljømessige gevinster – og bidrar til å fornye, forbedre og forenkle samfunnet.