Menu
1_1_tjenester_rail-consultancy

Seniorkonsulent Transport Advisory

Til forretningsområdet Rail Consultancy søker vi nå etter en dyktig seniorkonsulent til avdelingen for Transport Advisory:

Teamet støtter våre kunder innenfor jernbanereformen i Norge, konkurranseutsetting av persontogtrafikken, samt driftstjenester for vedlikehold av infrastrukturen. Vi bistår innen tilbudsarbeid og mobilisering av trafikkpakker, men også ulike utredninger innenfor tilbudsutvikling på jernbanen. I den anledning søker vi en kandidat som har kompetanse innen utvikling av jernbanedrift. Dette kan være tilbudsutvikling, konseptutvikling og controlling. Samt også løpende driftserfaring av persontogoperasjoner.

Aktuelle arbeidsoppgaver:

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi kan tilby

Hvorfor jobbe i SNC-Lavalin Atkins?

Atkins har gjennom mange år i markedet lykkes med å bli en anerkjent leverandør av tjenester innenfor definerte kjerneområder. Dette gir våre medarbeidere muligheten til å delta i spennende og utviklende oppdrag og prosjekter. Vi legger vekt på å være en åpen og inkluderende arbeidsplass med et godt arbeidsmiljø hvor vi lærer av hverandre. Våre medarbeidere har en god balanse mellom jobb og fritid, samtidig som vi liker å stå på for å sikre våre leveranser. Vi er stolte av hverandre og de prosjektene vi jobber med. Felles turer og sosiale arrangementer er med på å skape trivsel og lagfølelse.

Spørsmål om stillingen kan rettes til
Anders Venbakken, anders.venbakken@atkinsglobal.com, 450 74 800
May K. Lysvik, may.lysvik@atkinsglobal.com, 950 21 290

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt

Send søknad, med vedlagt CV til firmapost@atkinsglobal.com