Business Controller

SNC-Lavalin Atkins søker business controller

SNC-Lavalin Atkins bistår våre oppdragsgivere med planlegging, prosjektering, kvalitetssikring og gjennomføring av komplekse og samfunnskritiske prosjekter. Vi brenner for bærekraftig utvikling og vekst i samfunnet, og vi er genuint opptatt av langsiktig samarbeid med våre kunder og partnere.

Vi tilbyr fremtidsrettede engineering-tjenester for transport- og infrastrukturprosjekter. Vi leverer digitale applikasjoner, gjør integrasjoner og bygger arkitektur med den beste teknologien som er tilgjengelig. Vi bidrar med spesialkompetanse på prosjekt, teknikk og sikkerhet innenfor skinnegående transport.

Med bred kompetanse og kapasitet i inn- og utland, leverer SNC-Lavalin Atkins ekspertise og løsninger i alle faser av komplekse prosjekter – og i hele verdikjeden.

I Norge har vi fire forretningsområder – Project Management Consultancy, Rail Consultancy, Engineering og Digital Solutions. Den lokale tilstedeværelsen og kunnskapen suppleres av internasjonal kompetanse og beste praksis fra det globale SNC Lavalin-konsernet – et av verdens største ingeniør- og konsulentselskaper med 50 000 ansatte i over 50 land.

Nå søker vi deg som vil bli vår nye Business Controller:

 

Arbeidsoppgaver

 

 

Ønskede kvalifikasjoner

 

 

Personlige egenskaper 

 

 

Vi tilbyr 

 

 

Hvorfor jobbe i SNC-Lavalin Atkins? 

 

Vi har sterkt fokus på den digitale utviklingen, og vi oppfordrer våre medarbeidere til å være proaktive og ta i bruk nye verktøy og metoder for å effektivisere og sikre gjennomføringen av morgendagens prosjekter. Sammen skaper vi økonomiske, sosiale og miljømessige gevinster – og bidrar til å fornye, forbedre og forenkle samfunnet.

Vi legger vekt på å være en åpen og inkluderende arbeidsplass med et godt arbeidsmiljø hvor vi lærer av hverandre. Det er viktig for oss å være et spennende og hyggelig sted å jobbe, og å videreutvikle kompetansen til våre medarbeidere. Våre medarbeidere har en god balanse mellom jobb og fritid, samtidig som vi liker å stå på for å sikre våre leveranser. Vi er stolte av hverandre og de prosjektene vi jobber med. Felles turer og sosiale arrangementer er med på å skape trivsel og lagfølelse.

Har du lyst til å bli en del av laget vårt? Send oss en søknad, vedlagt CV på e-post til firmapost@atkinsglobal.com.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med Katrine Hellem (mobil: 930 44 935) eller May Kristin Lysvik (mobil: 950 21 290).

Før du søker stillingen, vil vi be deg om å lese vår Personvernerklæring for ansatte. Den beskriver hvordan SNC-Lavalin Atkins som dataansvarlig behandler og beskytter personopplysninger innsamlet i forbindelse med din søknad.