Menu
Hjemmekontor_jente_resize

Til våre kunder og samarbeidspartnere

Hele samfunnet vårt er nå i en meget krevende situasjon på grunn av koronaviruset og de pålagte tiltakene. Det er viktig at vi i denne situasjonen følger myndighetenes råd og anbefalinger for å begrense smitte og spredning av viruset.

Vi i Atkins er opptatt av at vi alle gjør vårt ytterste for å bidra til å holde samfunnet i gang. Alle selskapets medarbeidere jobber nå fra hjemmekontor og vi har opprettet flere kanaler for å sikre at vi har tett dialog med våre ansatte. Vi gjør vårt ytterste for å bistå våre kunder på en best mulig måte og opprettholde driften som «normalt». Samtidig holder vi oss oppdatert om utviklingen i samfunnet og regjeringens anbefalinger for å begrense spredningen av viruset.

Vi bruker digital teknologi for å gjennomføre møter – helst med video slik at vi kan se hverandre – dette er viktig når vi ikke kan møtes fysisk. Vi er overbevist om at vi kan videreføre det meste av arbeidet vi utfører ved å være kreative og finne nye gode måter for kommunikasjon og samspill.

I Atkins har vi daglig kontakt med våre konsulenter som er i oppdrag for våre kunder. Vi er opptatt av å tilrettelegge arbeidet slik at vi tar godt vare på våre ansatte, kunder og samarbeidspartnere.

Mye tyder på at vi må forberede oss på at denne nye arbeidshverdagen vil vare i lang tid fremover. Vi er engasjert i mange viktige prosjekter for våre kunder, og vi ønsker å bidra slik at vi sammen kan finne kreative løsninger for å holde samfunnet i gang. Dette er viktig for å begrense våre kunders, våre egne og samfunnets tap over tid.

Vi håper derfor at vi sammen kan finne gode løsninger til beste for oss alle. I løpet av kort tid vil våre ledere kontakte alle våre kunder og samarbeidspartnere for en dialog rundt hvordan vi holder hjulene i gang.

Ved spørsmål eller andre henvendelser, kontakt:

Magnus Eriksson
Project Management Consultancy

E-post: magnus.eriksson@atkinsglobal.com
Mobil: 922 39 518

Thorbjørn Løken
Director Rail Consultancy
E-post: thorbjorn.loken@atkinsglobal.com
Mobil: 991 54 104

Mona Stryken

Director Engineering
E-post: mona.stryken@atkinsglobal.com
Mobil: 995 44 444

Magnus Eriksson
Daglig leder

E-post: magnus.eriksson@atkinsglobal.com
Mobil: 922 39 518

Illustrasjonsfoto fra Shutterstock.com