Menu
hib-910x380

Tjenester

Våre fire forretningsområder i Norge har sterke synergier på tvers, med felles kultur og verdier, noe som gir en unik bredde i vårt tjenestetilbud. Vi legger stor vekt på å være et spennende og hyggelig sted å jobbe, og på å videreutvikle kompetansen blant våre medarbeidere.

atkins-Project-Management-Consultancy

Project Management Consultancy

SNC-Lavalin Atkins er et av landets fremste selskaper innenfor prosjektutvikling, prosjektgjennomføring, prosjektevaluering og prosjekteringsledelse. I en årrekke har vi bistått våre kunder med store og samfunnskritiske prosjekter innenfor helse, bygg/byutvikling, samferdsel og offentlig sektor. 

>Les mer
atkins-Rail-Consultancy-2

Rail Consultancy

Som SNC-Lavalin Rail & Transit har vi i over ti år hatt en betydelig tilstedeværelse i Norge innenfor fagområdene jernbane, t-bane og trikk. Vi har støttet kunder i gjennomføringen av flere store nasjonale jernbaneprosjekter, med teknisk ekspertise og rådgivning som omfatter alle aspekter innen rullende materiell, infrastruktur og signal.

>Les mer
atkins-engineering

Engineering

Med ledelseskraft og lokal kunnskap fra Norge kombinert med tverrfaglig global ekspertise, tilbyr SNC-Lavalin Atkins digitale Engineering-tjenester som er trygge, bærekraftige og effektive. Slik bygger vi fremtidsrettede og solide infrastrukturløsninger, til beste for våre kunder og samfunnet.   

>Les mer