Menu
atkins-digital-solutions

Digital Solutions

Digital Solutions benytter ny teknologi for å levere innovative digitale løsninger innen transport, industri, helse, bygg og anlegg, og til offentlig sektor. Ved å sette brukeren i fokus og automatisere forretningsprosesser sikrer vi lønnsomhet for våre kunder og hjelper dem å ivareta sine verdier.

Våre digitale prosjektleveranser har fokus på rådgivning, prosjektledelse, arkitektur og utvikling for sky, IoT, AI og digital asset management. Vi utvikler applikasjoner, gjør integrasjoner og bygger arkitektur basert på dyp innsikt om virksomheten, med vekt på visualisering og enkle brukergrensesnitt. De digitale løsningene fra SNC-Lavalin Atkins gir bærekraft og lønnsomhet for våre kunder og gjør det mulig å finne nye forretningsmodeller.

Hos oss får du helhetlige digitale tjenester – rådgiving innen digitaliseringsprosesser for offentlig og privat sektor, prosjektmetodikk med Lean, Agile, Data First Method og Design Thinking, automatisering og integrasjon av forretnings- og teknologiprosesser, brukergrensesnitt og integrasjoner for mobile og andre flater, samt analyse med de beste løsningene fra ulike leverandører.

Digital Solutions i SNC-Lavalin Atkins bidrar også løpende til prosjektene i våre andre forretningsområder. Slik skaper vi synergier som gir merverdi for våre kunder.  

 

Leder for forretningsområdet

Ken Roar Riis
Mobil: 900 54 300