Menu
BILDE31-960x300

Tre nye skudd til Atkins-stammen

Ryktet om Atkins gode arbeidsmiljø og spennende prosjekter lokker stadig flere som ønsker å jobbe i selskapet. Nå er tre nye ansatte klare.

 

Berta Omtveit er en av de tre nyansatte, og begynner i Atkins 1. juli. Omtveit er utdannet sivilingeniør fra University of Salford i Manchester, og har også flere kurs og seminarer  innen bedriftsøkonomi og prosjektledelse på Handelshøyskolen BI. Hun har bred erfaring innen prosjektledelse, og har blant annet jobbet hos Forsvarets Forskningsinstitutt med utvikling av MMR, en kommunikasjonsradio for Hæren. Omtveit har de siste to og et halvt årene jobbet i konsulentbransjen. For tiden jobber hun som innleid prosjektleder i Telenor.

– Jeg har jobbet i Telenor i mange år, både i Norge, Hellas og Malaysia. For det meste som prosjektleder, men jeg har også hatt engasjementer som radioplanlegger og linjeleder, sier hun.

Hun gleder seg til å starte i Atkins.

– Jeg søkte meg til Atkins fordi jeg har et veldig bra inntrykk av dem. De er ledende innen prosjektledelse i Norge, har en spennende portefølje og jobber i flere bransjer. Dessuten er det mange flinke folk der, sier Omtveit.

 Utfordrer til duell

Christian Blom er også på plass fra midten av august. Blom er utdannet sivilingeniør fra NTNU i Trondheim, og har nylig tatt en MBA ved Handelshøyskolen BI. Han har tidligere jobbet i offshorebransjen, hos Qmatec, i Kristiansand.  De siste årene har han jobbet med el-biler hos Think Oslo. Blom ville jobbe i Atkins fordi han hadde hørt mye positivt om selskapet, og fordi han ville jobbe hos en privat aktør med større offentlige kunder.

– Jeg vet fra før at det er et veldig hyggelig miljø hos Atkins, og et godt fagmiljø med folk som er gode på det de driver med.

Samtidig har de store og spennende kunder

– noe som passer meg bra, forteller Blom.

Han benytter også anledningen til å utfordre sine fremtidige kollegaer.

– Jeg har hørt at det er mange gode syklister i Atkins, og utfordrer dem herved til en duell, avslutter han.

Gleder seg til større utfordringer

Det siste skuddet på Atkins-stammen er Odd Are Rønnning, som begynner i selskapet 1. september.Rønning er utdannet sivilingeniør ved NTNU og er militært utdannet på befalsskole, krigsskole  og stabsskole.  Han har prosjektledererfaring fra Forsvaret og fra Telenor, og fra rådgiverfunksjoner på konsernnivå i Forsvaret. Blant annet har han jobbet med utredning og investeringsplanarbeid i Forsvarsdepartementet. Han jobber nå hos Telenor som prosjektleder, og det var også slik han ble introdusert for Atkins.

– Jeg jobbet med Telenors IKT-utbygging i Holmenkollenprosjektet der Atkins hadde totalansvaret, og ble på den måten kjent med folk derfra. Jeg har et veldig godt inntrykk, og gleder meg til å bli en del av et kompetent miljø som gir meg den støtten jeg trenger som prosjektleder, sier Rønning.