KUNNSKAP, ENGASJEMENT OG SAMARBEID
– SAMMEN SKAPER VI ET BEDRE SAMFUNN

Vi er prosjektledere, rådgivere og spesialister som brenner for vårt fagfelt og forandringen vi kan skape sammen. Med fokus på trivsel og mulighet for å påvirke egen arbeidshverdag, skaper vi et fleksibelt og godt arbeidsmiljø der medarbeidere kan by på seg selv – både faglig og sosialt.

Vi er opptatt av å skape en spennende arbeidshverdag som gir rom for personlig og faglig utvikling. Enten du foretrekker å jobbe i mindre prosjekter nasjonalt eller i større prosjekter globalt, er det mange muligheter hos oss i Atkins.

Mer informasjon om søknadsprosessen og ledige stillinger finner du nedenfor, og direkte tilgang til å søke via vår globale nettside finner du her.

KONTAKT OSS

Elisabeth Krogh

Project Manager, Atkins Norge

+47 67 11 15 00
+47 906 67 243

   

KARRIERE

VI MENER AT MANGFOLD ER EN STYRKE

I Atkins Norge jobber vi nasjonalt og internasjonalt. På kontoret på Lysaker har vi ansatte fra ulike deler av verden og ulike deler av Norge. Det gir et dynamisk og spennende miljø.

Vi oppfordrer alle, med relevant kompetanse og engasjement, til å søke på stillinger hos oss. Dersom det ikke ligger jobber ute som passer til din profil, send oss en åpen søknad. Vi har sterk pågang av oppdrag og er alltid åpne for å ta en prat med kandidater som kan styrke vårt team til beste for våre kunder.

New Engineers har rangert Atkins blant 10 på topp å jobbe for.

 

Spørsmål om Atkins Norge eller stillingene nedenfor?

Ta en uformell prat med: Elisabeth Krogh, (+47) 906 67 243.

Merk: Alle stillingene i Atkins Norge er tilknyttet vårt kontor på Lysaker og alle søknader kan skrives på norsk. Vi er en del av et globalt konsern, SNC-Lavalin og har et internasjonalt miljø på kontoret med norsk som arbeidsspråk. Atkins Norge er et norsk selskap.

Ledige stillinger i Atkins Norge er koblet til selskapets globale karrieresider. Trykk på karriereannonsene nedenfor og du vil få mer informasjon om stillingene og  komme rett inn på søknadslenken til den enkelte stillingen. Ønsker du en oversikt over alle stillingene vi har ledig i Norge, kan du også trykke her.

Viktig informasjon i forhold til søknad:

  • Det er bare mulig å laste opp 1 (ett) dokument. (Så før du trykker på lenken, samle CV og søknadstekst i samme dokument).
  • Systemet spør om nåværende lønn. Dersom du ikke ønsker å oppgi det, skriver du: zero.
  • Når du har lagret (trykket submit) for å sende inn søknaden, kommer det opp informasjon om Equality, Diversity and Inclusion. Atkins er opptatt av å ansette folk med ulik bakgrunn, kjønn og etnisitet. Dette er et skjema du IKKE trenger å fylle ut.
    Søknadsprosessen tar kun få minutter! Du er kun få tastetrykk unna muligheten for å bli en del av Atkins Norge. Vi ser frem til å høre fra deg!
87451_atkins_0039

Byggebransjen trenger din erfaring som prosjektleder!

eng_87451_atkins_0342

Vei og Jernbane er en nyopprettet seksjon i Atkins Norge Engineering (ENG). Du blir sentral i oppbyggingen av seksjonen, og vil bidra til å sette retningen for videre arbeid.

npd_87451_atkins_1436

Geoteknikk er en nyopprettet seksjon i Atkins Norge Engineering (ENG). Vi leter derfor etter flere spesialister innen geotekniske fag som kan bidra til infrastrukturprosjekter i samspill med andre fag og våre kunder.

npd_87451_atkins_1436

Er du spesialist innen geotekniske fag og kan bidra i infrastrukturprosjekter i samspill med andre fagområder og våre kunder? Ta kontakt med oss!

npd_87451_atkins_1011

Join one of the world’s leading multi-disciplinary consultancy firms!

atkins_careers_road_bridges (1)

We turn the future of transport into a reality and our teams work on the biggest and most challenging projects around the world. Join our team.

atkins_careers_road_bridges (1)

Are you a Team Leader for bridges and structures? Join our team in Norway!

rc_87451_atkins_1314

Bli med å utvikle fremtidens skinnegående transportsystem!

rc_87451_atkins_0725

Teknologi og data er nøkkelen til effektive transportløsninger i samfunnet – vi søker flere prosjektledere!

LEDIGE STILLINGER I UTLANDET

VIL DU JOBBE INTERNASJONALT?

Atkins Norge er en del av SNC-Lavalin som er et globalt konsern med rundt
50 000 ansatte i 50 land.
Høres det spennende ut å jobbe internasjonalt, finner du ledige stillinger i konsernet her.

 

LOKAL, MEN GLOBAL ARBEIDSPLASS!