KUNNSKAP, ENGASJEMENT OG SAMARBEID
– SAMMEN SKAPER VI ET BEDRE SAMFUNN

Vi er prosjektledere, rådgivere og spesialister som brenner for vårt fagfelt og forandringen vi kan skape sammen. Med fokus på trivsel og mulighet for å påvirke egen arbeidshverdag, skaper vi et fleksibelt og godt arbeidsmiljø der medarbeidere kan by på seg selv – både faglig og sosialt.

Vi er opptatt av å skape en spennende arbeidshverdag som gir rom for personlig og faglig utvikling. Enten du foretrekker å jobbe i prosjekter nasjonalt eller internasjonalt, er det mange muligheter hos oss i Atkins.

Mer informasjon om søknadsprosessen og ledige stillinger finner du nedenfor, og direkte tilgang til å søke via vår globale nettside finner du her.

KONTAKT OSS

Marita Øveraas

HR- og administrajonssjef, Atkins Norge

+47 67 11 15 00
+47 916 03 083

   

KARRIERE

JOBB LOKALT I ET INTERNASJONALT SELSKAP

I Atkins Norge jobber vi nasjonalt og internasjonalt. På kontoret på Lysaker har vi ansatte fra ulike deler av verden og ulike deler av Norge. Det gir et dynamisk og spennende miljø.

Vi oppfordrer alle, med relevant kompetanse og engasjement, til å søke på stillinger hos oss. Dersom det ikke ligger jobber ute som passer til din profil, kan du likevel kontakte oss. Vi har sterk pågang av oppdrag og er alltid åpne for å ta en prat med kandidater som kan styrke vårt team til beste for våre kunder.

New Engineers har rangert Atkins blant 10 på topp å jobbe for.

Søknader til globalt selskap, men kan skrives på norsk

Merk: Alle stillingene i Atkins Norge er tilknyttet vårt kontor på Lysaker og alle søknader kan skrives på norsk. Vi er en del av et globalt konsern, SNC-Lavalin og har et internasjonalt miljø på kontoret med norsk som arbeidsspråk. Atkins Norge er et norsk selskap.

Ledige stillinger i Atkins Norge er koblet til selskapets globale karrieresider. Trykk på karriereannonsene nedenfor og du vil få mer informasjon om stillingene og  komme rett inn på søknadslenken til den enkelte stillingen. Ønsker du en oversikt over alle stillingene vi har ledig i Norge, kan du også trykke her.

Viktig informasjon i forhold til søknad:

  • Det er bare mulig å laste opp 1 (ett) dokument. (Så før du trykker på lenken, samle CV og søknadstekst i samme dokument).
  • Systemet spør om nåværende lønn. Dersom du ikke ønsker å oppgi det, skriver du: zero.
  • Når du har lagret (trykket submit) for å sende inn søknaden, kommer det opp informasjon om Equality, Diversity and Inclusion. Atkins er opptatt av å ansette folk med ulik bakgrunn, kjønn og etnisitet. Dette er et skjema du IKKE trenger å fylle ut.
    Søknadsprosessen tar kun få minutter! Du er kun få tastetrykk unna muligheten for å bli en del av Atkins Norge. Vi ser frem til å høre fra deg!
pmc_87451_atkins_0757

Vi søker junior og senior prosjektledere. Har du erfaring fra prosjektarbeid knyttet til IKT og helse? Kontakt oss! Vi har mange prosjekter på gang.

87451_atkins_0039

Teknologi og data er nøkkelen til effektive transportløsninger i samfunnet. Bidra til endring – bli prosjektleder hos oss!

pmc_87451_atkins_0267

Synes du jernbane er spennende og drives av å sikre kvalitet? Da kan du være kvalitetsingeniøren som passer inn hos oss!

rc_87451_atkins_1320

Senioringeniør søkes til innovativ og fagsterk avdeling for rullende materiell.

rc_87451_atkins_0625

Allsidig elektroingeniør som trives med å jobbe med rullende materiell, trikk, t-bane, persontog og arbeidsmaskiner søkes.

rc_87451_atkins_0725

Er du RAMS-rådgiver? Vi tilbyr deg en utfordrende og utviklende arbeidshverdag sammen med dyktige kolleger og oppdragsgivere.

rc_87451_atkins_1320

Vi er et rendyrket jernbaneteknisk rådgivningskontor med høykompetente konsulenter som brenner for jernbane og sporveier. Nå ønsker vi en som deler vår interesse, og søker en senior RAMS-rådgiver.

rc_87451_atkins_1314

Bli med å utvikle fremtidens skinnegående transportsystem!

npd_87451_atkins_1457

Bli med å løfte byggebransjen inn i fremtidens heldigitale bygg! Du får et sterkt lokalt fagmiljø og tilgang til et stort globalt nettverk.

npd_87451_atkins_1434

Vi søker prosjektstyrer for prestisjefylte milliardprosjekter – ta kontakt om du er klar for en utfordring!

pmc_87451_atkins_1169

Er du glad i analyser? Synes du beslutninger ofte blir tatt på for spinkelt grunnlag? Da bør du sjekke ut denne stillingen!

LEDIGE STILLINGER I UTLANDET

VIL DU JOBBE INTERNASJONALT?

Atkins Norge er en del av SNC-Lavalin som er et globalt konsern med rundt
50 000 ansatte i 50 land.
Høres det spennende ut å jobbe internasjonalt, finner du ledige stillinger i konsernet her.

 

LOKAL, MEN GLOBAL ARBEIDSPLASS!