VI SIKRER TRYGGE, BÆREKRAFTIGE OG EFFEKTIVE PROSJEKTER SOM GIR LANGVARIG VERDI FOR VÅRE KUNDER

I Atkins kombinerer vi sterk prosjektledelse og global tverrfaglig kompetanse, og tilbyr trygge, bærekraftige og effektive ingeniørtjenester. Vi bygger fremtidsrettede og robuste infrastrukturløsninger til fordel for våre kunder og samfunnet. Vi har betydelig erfaring med å styre og gjennomføre prosjekter i alle størrelser.

Hos Atkins får du erfarne prosjektteam med inngående kunnskap om norske forhold, samt faglig spisskompetanse fra vår store internasjonale organisasjon. Våre team består av prosjektledere, arkitekter, ingeniører, planleggere og teknikere som sikrer kvalitet start til slutt.

Vi leverer tjenester innenfor blant annet følgende markedsområder:

Geo
Miljø
Samferdsel

Kundens målsetting + vår fagekspertise = godt resultat!

Gjennom å tilby gode verktøy, legge til rette for effektive prosesser og stille med fagekspertise, bidrar vi til at du som kunde når dine målsettinger i henhold til tid og budsjett.

Vi hjelper våre kunder med å bygge en bedre verden

Vår oppgave er å se det totale bildet – sammenføye og koble informasjon gjennom prosjektets livssyklus. Vår tilnærming sikrer riktig resultat gjennom alle faser av prosjektet. Når du jobber med Atkins får du bærekraftige løsninger på selv de mest komplekse utfordringene.

FREMTIDEN TIL NORSK INGENIØR – OG BYGGEBRANSJE SER DIGITAL UT

– Vi er på vei inn i en digitaliseringsrevolusjon som både øker lønnsomheten og forutsigbarheten i infrastrukturprosjekter. – Ved å knytte mennesker, data og teknologi tettere sammen, kan vi ta del i fremtiden til bransjen vår, sier direktør for Engineering i Atkins Norge, Mona StrykenLes hele intervjuet

LOKAL TILSTEDEVÆRELSE – GLOBAL EKSPERTISE

Den lokale tilstedeværelsen og kunnskapen suppleres med fremragende internasjonal kompetanse og «beste praksis» fra hele det globale SNC Lavalin-konsernet, et av verdens største ingeniør- og konsulentselskaper, med 50 000 ansatte og tilstedeværelse i over 50 land. Ta kontakt med teknisk direktør Engineering, Marco Tanzillo for mer informasjon.

PROJECT MANAGEMENT
CONSULTANCY

Les mer

RAIL CONSULTANCY

Les mer

ENGINEERING

Les mer

NYE INNLEGG

Jyothsna_Amrith_Portrett_AtkinsFotoBybanen

Bybanen til Fyllingsdalen omfatter den nye bybanelinjen i Bergen og er på ca. 9 km. 21. Juni 2022 ble de siste skinnene lagt på plass ved Kristianborg holdeplass.

87451_atkins_0753

Geo er en fremtidsrettet avdeling med spisskompetanse innenfor alle geo-relaterte problemstillinger.

3_New-Street-Station-Birmingham-atkins

Mye av norsk by- og tettstedsutvikling skjer gjennom fortetting og utvikling av knutepunkter. Da må vi kontinuerlig tenke nytt om kollektivknutepunkter – som jernbanestasjoner, mener…