I begynnelsen av juni informerte vi om at det franske selskapet SYSTRA SA hadde inngått en avtale med SNC-Lavalin/Atkins om å kjøpe selskapets skandinaviske virksomhet: Atkins Danmark, Atkins Sverige og Atkins Norge. Prosessen med godkjenninger fra offentlige myndigheter har gått svært raskt, og vi har gleden av å informere om at vi fra og med 31. august 2023 ble SYSTRA Norge AS.

SYSTRA er et av verdens ledende selskaper innen innovative og bærekraftige mobilitetsløsninger. Dette oppkjøpet er en del av konsernets langsiktige strategi for å bli en ledende aktør innenfor mobilitet i den bredeste forstand i Skandinavia. Sammen med våre kolleger i Danmark og Sverige er vi nå ca. 1000 medarbeidere i Skandinavia og 10.000 globalt.

Du kan lese mer om SYSTRA her: SYSTRA Group – Public transport and mobility solutions
På bilde til høyre ser du  Arnaud Jeudy, CFO of SYSTRA (t.v.) og Magnus Eriksson, daglig leder Atkins Norge, nå Systra Norge.

I SYSTRA Norge er vi veldig fornøyde med å ha fått SYSTRA som eier. Det gir ny energi og nye muligheter. Vår profil, med spisskompetanse innen digitalisering, prosjektledelse, teknisk rådgivning og analyse, passer godt inn i Systra-gruppen.

Vi endrer navn fra Atkins Norge til Systra Norge, men ellers er ikke så mye endret. Du kommer fortsatt til å kjenne oss igjen som en leverandør og partner med  fagkyndige prosjektledere, rådgivere og analytikere som hjelper våre oppdragsgivere med å lykkes i sine prosjekter.

Systra logo

Vår ambisjon er å både videreføre og videreutvikle vår eksisterende virksomhet, samtidig som vi – ikke minst med hjelp av våre skandinaviske søsterselskaper – skal tilby SYSTRAs tjenester til det norske markedet.

På det praktiske planet ønsker vi informere om at:

  • Vårt organisasjonsnummer forblir uendret, og alle avtaler og forpliktelser vil bli videreført under vårt nye navn.
  • Vår besøksadresse er fortsatt Lilleakerveien 6D og du når sentralbordet vårt på 67 11 15 00.
  • Fakturaer og andre henvendelser sendes til firmapost@systra.com (firmapost@atkinsglobal.com vil fortsatt virke i en overgangsperiode).

Vårt ønske og ambisjon er å videreføre det gode samarbeidet vi har med alle våre kunder og samarbeidspartnere!

Har du spørsmål, nøl ikke med å ta kontakt!

Med vennlig hilsen,

Magnus Eriksson

Daglig leder

SYSTRA Norge AS