Menu
Offentlig_transport (ekstra-liten)

Prosjektleder Digitalisering og mobilitet

Atkins Norge har i mer enn 30 år bistått våre oppdragsgivere Ruter, Sporveien, Bane NOR, Avinor, Statens Vegvesen og Nye Veier med ledelse og styring av komplekse og samfunnskritiske prosjekter. Nå opplever vi stor etterspørsel etter våre tjenester. Vi brenner for bærekraftig utvikling og vekst i samfunnet, og vil ha deg med på laget!

Vil du være med på å forandre Norge?
Vi ser etter deg som sammen med våre kunder vil være med å forme framtiden og løse viktige samfunnsutfordringer. Du engasjerer deg for hvordan teknologi spiller en vesentlig rolle i å skape et enklere, tryggere og mer bærekraftig samfunn. Du har det gøy på jobben, og trives med å spille kunden god. Og du har prosjekterfaring og ønsker å jobbe med løsninger innen transport og samferdsel.

Vi ønsker at du har

Vi tilbyr

Om Atkins

Atkins er en av verdens største rådgivere innen design, prosjektering og prosjektledelse knyttet til teknologi, infrastruktur og bygg.  Vi har rundt 50.000 kolleger verden over. Vårt mål er å skape en verden som er mangfoldig, bærekraftig og med levende samfunn som fungerer bedre for alle.

Spørsmål om stillingen
Astrid Arnesen, Forretningsområdeleder Mobilitet og infrastruktur, Astrid.Arnesen@atkinsglobal.com, +47 924 01 692

Send inn din søknad her

Søknadsfrist: 15. august.