Menu
Oslo, Norway. Night View Embankment And Residential Multi-storey House In Gamle Oslo District. Summer Evening. Residential Area Reflected In Sea Waters.

Prosjektstyrer Bygg og anlegg

Vi søker prosjektstyrer for prestisjefylt milliardprosjekt – er det deg?

Prosjektstyrer Bygg og anlegg

Atkins Norge er et ledende selskap innen alle aspekter av prosjektarbeid; tidligfaseevalueringer, planlegging og gjennomføring. I mer enn 30 år har vi bistått oppdragsgivere med ledelse og styring av komplekse og samfunnskritiske prosjekter, og vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester. Vi brenner for bærekraftig utvikling og vekst i samfunnet, og vil ha deg med på laget! 

Vi søker erfaren prosjetstyrer
Vi søker nå en erfaren prosjektstyrer til et stort, komplekst og prestisjefylt prosjekt i Oslo Sentrum med kostnadsramme i milliardklassen. Konsulenten vil være ansvarlig for å etablere og følge opp fremdriftsstyring, kostnadsstyring og usikkerhetsstyring i delprosjekt. Er du personen vi leter etter?

Dine kvalifikasjoner                

Vi tilbyr

Om Atkins

Atkins er en av verdens største rådgivere innen design, prosjektering og prosjektledelse knyttet til infrastruktur, bygg og teknologi. Vi har rundt 50.000 kolleger verden over. Vårt mål er å skape en verden som er mangfoldig, bærekraftig og med levende samfunn som fungerer bedre for alle.

Spørsmål om stillingen
Magnus Hanæs, Forretningsområdeleder Bygg & byutvikling, Magnus.Hanas@atkinsglobal.com, +47 926 40 475

Send inn din søknad her

Søknadsfrist: 15. august.