Menu
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SNC-Lavalin Atkins søker systemutviklere og programmerere 

SNC-Lavalin Atkins har i mer enn 30 år bistått våre oppdragsgivere med ledelse og styring av komplekse og samfunnskritiske prosjekter, og vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester. Vi brenner for bærekraftig utvikling og vekst i samfunnet, og vi er genuint opptatt av langsiktig samarbeid med våre kunder og partnere. Selskapet er en del av SNC-Lavalin som er et av de største konsulentselskapene i verden.

 Nå søker vi alle typer utviklere, enten du definerer deg selv som full-stack-utvikler, front-end-utvikler eller back-end-utvikler. Og vi søker både etter deg som har erfaring og deg som er nyutdannet. 

 

Arbeidsoppgaver 

 

 

Ønskede kvalifikasjoner 

 

 

Personlige kvalifikasjoner 

 

Som konsulent må du være komfortabel med: 

 

Egenskaper som er viktige for oss: 

 

Vi tilbyr 

 

 

Hvorfor jobbe i SNC-Lavalin Atkins? 

 

Vi legger vekt på å være en åpen og inkluderende arbeidsplass med et godt arbeidsmiljø hvor vi lærer av hverandre. Våre medarbeidere har en god balanse mellom jobb og fritid, samtidig som vi liker å stå på for å sikre våre leveranser. Vi er stolte av hverandre og de prosjektene vi jobber med. Felles turer og sosiale arrangementer er med på å skape trivsel og lagfølelse.

Har du lyst til å bli en del av laget vårt? Send oss en søknad, vedlagt CV på e-post til firmapost@atkinsglobal.com

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med Ken R. Riis (mobil: 900 54 300), Lars Martinsen (mobil: 958 08 754) eller May Kristin Lysvik (mobil: 950 21 290).

Før du søker stillingen, vil vi be deg om å lese vår Personvernerklæring for ansatte. Den beskriver hvordan SNC-Lavalin Atkins som dataansvarlig behandler og beskytter personopplysninger innsamlet i forbindelse med din søknad.